Een dag uit het leven van een projectleider bij CREW!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Een dagje op kantoor, de incheck verzorgen op locatie of aan de slag tijdens een thuiswedstrijd van Feyenoord, die mooie club uit Rotterdam. Bij CREW is geen één dag hetzelfde!

Toen ik begon met mijn afstudeerstage bij CREW,  had ik nooit gedacht er bijna een jaar later nog te zitten. Met mijn diploma op zak, werk ik nu voor CREW als projectleider. Ik houd mij bezig met de planning voor verschillende opdrachtgevers, de loyaliteit naar onze medewerkers en creëer & plaats content op social-media. Genoeg om te doen en over na te denken op een werkdag dus.

Wat ik zo leuk vind aan dit werk? De afwisseling, het team & onze medewerkers, zonder hen is CREW natuurlijk niet veel waard. Uiteraard zijn er ook minder leuke momenten, wanneer de noodtelefoon gaat bijvoorbeeld. Op dat moment hou ik toch altijd even m’n adem in. Ziekmeldingen oplossen en brandjes blussen hoort er ook bij! Dit is wat mijn werk uitdagend maakt. Begrijp me niet verkeerd, als iemand ‘s nachts rond 03.00 uur de noodtelefoon belt om zich ziek te melden voor een dienst, gooi ik de telefoon het liefst uit het raam ;), maar de medewerker is tenminste wel op tijd!

Tijdens een wedstrijddag ben ik verantwoordelijk voor de planning van onze food cateraar. ‘s Morgens, voordat ik naar de Kuip vertrek, verwerk ik de ziekmeldingen en zorg ik dat de lijsten zijn bijgewerkt. Op locatie worden de medewerkers ingecheckt, leg ik uit bij welk foodcourt ze aan de slag gaan en zorgen we voor de juiste kleding. Als alle medewerkers dan op hun plek staan, lopen wij een rondje, zorgen we dat alle vragen worden beantwoord en, uiteraard, wordt er iets gegeten. De maaltijd bestaat overigens altijd uit een patatje met mayo & ketchup, voor de tv of met zicht op het veld. Want dat het werk goed gaat is één ding, maar Feyenoord zien spelen is toch ook heel leuk! Tijdens de uitcheck, vraag ik de medewerkers de kleding in te leveren, checken we de kaslijsten en natuurlijk ook hoe zijn/haar dag is bevallen. We sluiten af, doen nog een drankje en vertrekken dan lekker naar huis, hopelijk met drie punten op zak!!

Wil je op de hoogte blijven van CREW?

Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens en zullen deze niet aan derden verstrekken.

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp

CREW sollicitatie

CREW sollicitatie

CREW sollicitatie

offline