Een dag uit het leven van onze HR medewerker!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Om 07:10 uur gaat mijn wekker. Ik spring uit bed en doe de gordijnen open om naar het weer te kijken en even te genieten van het mooie uitzicht van mijn stad Rotterdam. Wat woon en werk ik toch in een geweldige stad..! Genoeg gedroomd! Tijd om mij klaar te maken en richting kantoor te gaan. Na een heerlijke douche, kies ik mijn kleding uit en pak ik mijn ontbijt. Ik wandel met een volle tas richting de lift. Ik pak mijn fiets uit het fietsenhok en dan ga ik richting kantoor. Zachtjes fietsen doe ik niet aan, muziek op en trappen maar!

Rond 08:15 kom ik aan op kantoor. Ik start altijd even met een glaasje water en ik klets met collega’s over de leuke verhalen van de dag daarvoor. Elke ochtend start ik met het wegwerken van mijn eigen mail en de gezamenlijke mailbox. Het is elke dag weer een verrassing wat voor mailtjes ik in de ochtend aantref. Na een lekker kopje thee verwerk ik een aantal mutaties in het systeem, zoals een adreswijziging en een nieuw telefoonnummer van een van onze medewerkers. Daarna stel ik een waarschuwing op voor een medewerker die niet aanwezig was tijdens een bevestigde dienst. Dit vind ik niet het leukste om te doen, maar helaas hoort dit er ook bij in mijn rol. Elke dag verwerk ik ook de gewerkte uren van onze medewerkers, deze moeten bevestigd en soms aangepast worden. Dit is een secuur klusje. Onze medewerkers werken hard voor hun poen en daarom willen wij er altijd voor zorgen dat zij de gewerkte uren correct uitbetaald krijgen. Aan het einde van de ochtend schrijf ik met de hand nog een aantal verjaardagskaarten voor onze CREW-medewerkers. Op deze feestelijke dag willen wij onze CREW’ers graag in het zonnetje zetten met een persoonlijke kaart.

11:30 uur: Aan het gerommel in mijn buik, merk ik dat het bijna lunchtijd is. Ik wandel samen met collega’s, Max en Kim door het winkelcentrum Alexandrium voor een klein boodschapje en een healthy lunch. Als we terugkomen is de tafel al gedekt en staan onze andere collega’s al met smart op ons te wachten. Een tafel vol met crackers, beleg, salades en af en toe een frietje van Bram Ladage. Niks is te gek bij ons aan de lunchtafel. Na een heerlijke en gezellige lunch moeten we weer aan het werk.

Na de lunch voeg ik een aantal nieuwe medewerkers toe in ons systeem. Ik stel de CREW arbeidsovereenkomsten op en mail deze naar de medewerkers. Wij stellen de arbeidsovereenkomsten zo snel mogelijk op, omdat we de nieuwe CREW’er heel graag willen laten starten in De Kuip of bij een andere leuke opdrachtgever in Rotterdam.

Om 14:30 uur heb ik samen met een van de projectleiders van CREW een gesprek met één van onze medewerkers. De medewerker wil graag doorgroeien bij CREW en is benieuwd naar de mogelijkheden tijdens het nieuwe voetbalseizoen. We blikken terug op het afgelopen seizoen, evalueren en maken plannen voor het nieuwe seizoen. Na het gesprek gaat een vrolijke CREW ’er de deur uit die helemaal zin heeft in het festival- en voetbalseizoen.

Wat vliegen de dagen toch voorbij bij CREW, het is alweer kwart voor 4. Ik pleeg nog een aantal telefoontjes met onze CREW-medewerkers die graag iets willen weten of wijzigen. Ik ben dol op de telefoongesprekken met onze medewerkers, ik help ze graag met hun vragen en onderhoud hierdoor leuk contact met ze. Daarna is mijn mailbox alweer lekker vol gestroomd en verwerk ik nog allerlei mailtjes. Het is erg druk op de planning, we moeten nog vijf diensten vullen voor morgen. Bij CREW hebben wij een regel: één team één taak! Met elkaar gaan we alle beschikbare medewerkers bellen of zij morgen nog willen werken. We hebben veel geluk vandaag en binnen een half uurtje zijn alle diensten gevuld, yesss!

Om 17:15 uur wens ik al mijn collega’s een gezellige avond en spring ik op mijn fiets richting het centrum van Rotterdam.

Wil je op de hoogte blijven van CREW?

Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens en zullen deze niet aan derden verstrekken.

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp

CREW sollicitatie

CREW sollicitatie

CREW sollicitatie

offline