Een dag uit het leven van onze medewerker Advisering & Ontwikkeling!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Een dag uit het leven van een… tja, hoe noem je mij?

Met trots mag ik zeggen dat ik de eerste echte CREW’er was! Hierbij heb ik als duizendpoot zijnde al vele functies mogen uitoefenen, o.a.: projectleiding, recruitment & HR. Geen jaar is hetzelfde geweest! Verantwoordelijk zijn voor alle grafische uitingen, het medewerkersbehoud en de trainingsmodules van de CREW Academy behoorden tot mij functie. Ook alle taken zonder ‘label’ kwamen vaak bij mij terecht. Maar hoe benoem je mijn functie? Tja, daar liepen wij bij het schrijven van mijn functieprofiel ook tegenaan. Toch hebben ze er iets moois van kunnen maken. Dus ik hoop dat jullie stevig zitten, want hier komt ‘ie: ‘Medewerker Advisering & Ontwikkeling’.

06.00 uur: Wat een ellende, mijn wekker gaat. Ik ben nooit een ster geweest in het vroeg opstaan, maar ik moet toegeven dat ik er langzaam aan ga wennen. Er was een tijd dat ik om 08:00 uur mijn bed uit rolde en dan alsnog op tijd op kantoor was. Waarom was ik ook alweer terugverhuisd naar Zwijndrecht?! Hup de douche in, klaarmaken en de file trotseren.

07:30 uur: Compleet concert in mijn auto. Van Nederlandstalig tot top 40, soms komen zelfs de Spice girls nog aan bod (guilty pleasures enzo). Voor de scherpe mensen onder ons, ja ik heb dus 1,5 uur nodig in de ochtend! Je moet wel relaxed je ding kunnen doen toch? Helaas moet ik de Brienenoordbrug dagelijks over en dit is een zeer druk punt, dus ik vertrek graag op tijd. Soms betekent dit dan ook dat ik tegen 08.00 uur al op kantoor zit.

08.30 uur: De werkdag is officieel begonnen! Ik start altijd, inclusief een ontbijtje en een lekkere kop thee, met het doorspitten van mijn mailboxen: mijn persoonlijke mail, die van de CREW Academy en daarna die van CREW Loyalty (het loyaliteitssysteem voor onze medewerkers). Naar mijn mening is het belangrijk dat de mails zo snel mogelijk beantwoord worden. Niemand houdt ervan om lang op een antwoord te wachten toch?

09.00 uur: Het is tijd voor de voorbereidingen van de trainingen deze week. Ik check de deelnemersaantallen en maak een namenlijst. Verder zorg ik voor voldoende CREW Academy mappen met daarin alle benodigdheden voor de deelnemers. Daarna stem ik de belangrijke zaken af met de trainers, zorg dat de theorietoetsen in Kahoot! helemaal klaar staan, pas de Prezi-presentatie aan en print voldoende beoordelingsformulieren.

10.00 uur: Tijd voor nog meer CREW Academy taken! Mijn top-collega’s van het Stadion hebben mij verschillende hoofdstukken toegestuurd, aan mij de taak om dit samen te voegen en te herschrijven zodat het een kwalitatieve en professionele trainingsmodule wordt. Na het herschrijven verzorg ik de grafische opmaak, zodat alles ook nog eens lekker smoelt. Vandaag herschrijf ik de module van de afdeling Algemene Dienst: ‘medewerker AD’. Ik geef mijzelf tot aan de lunch, als ik er langer aan werk ben ik bang dat ik niet meer foutloos zal zijn.

11.00 uur: Oh jee, ik word al hongerig (Lees: “Hangry”). Mijn standaardvraag aan de collega’s rond dit tijdstip: “Gaan we al bijna eten?!” Op deze manier hoop ik altijd dat iedereen die nog naar de winkel moet om iets te halen, snel gaat! Want hoe eerder zij terug zijn… Hoe eerder we kunnen gaan eten!

12.30 uur: IT’S LUNCHTIME! Een waar geluksmomentje van de dag. Probeer ook zeker niet op de lijn te letten, want niets is te gek bij ons aan de lunchtafel.

13.00 uur: Na de lunch pak ik mijn verzoekjes met betrekking tot de grafische vormgeving op. Mijn collega’s hebben verschillende wensen als het om de opmaak van bijvoorbeeld visuals voor CREW gaat. Het is mijn verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat alles binnen de huisstijl past. Vandaag ga ik onder andere aan de slag met de visual voor een toffe winactie! Zou ik zelf ook mee mogen doen?

14.30 uur: Zo! Klaar met de meest urgente grafische opdrachten. Er is nog genoeg werk te doen voor de CREW Academy, maar stiekem heb ik daar echt even geen zin in. Gelukkig heb ik nog veel meer taken om uit te kiezen. CREW Loyalty it is! Ik ga aan de slag met het opstellen van het cadeau assortiment van ons spaarprogramma. Hierbij kies ik toffe cadeauartikelen uit, maak een leuke beschrijving en voeg foto’s toe. Daarnaast bepaal ik hoeveel punten de medewerkers gespaard moeten hebben alvorens zij een bepaald cadeau in onze ‘CREW Loyalty shop’ kunnen bestellen.

15.30 uur: Inkakken is bijpakken! In mijn geval betekent dat een koekje of een stuk fruit. Soms doe ik gek en eet ik chips of andere vettigheid mee met mijn gewaardeerde collega Max. Het is ook moeilijk te weerstaan als hij dit al vanaf de ochtend onder mijn neus houdt.

16.00 uur: De noodtelefoon rinkelt als een malle. O nee! Een ziekmelding voor de partij in De Kuip die over twee uur start! Op dit moment laat iedereen alles vallen wat hij of zij aan het doen is, want bij CREW geldt de regel: één team één taak! Met elkaar gaan we alle beschikbare medewerkers bellen of zij nog willen werken.

16.45 uur: Ja hoor! Iemand gevonden. Het geeft ook wel weer een kick dat we het hebben kunnen oplossen. Ik vind het altijd heerlijk om weer even mee te mogen helpen met de planning, ik heb dat voorheen altijd met veel plezier gedaan. Aan de andere kant moet ik nu gaan opschieten en richting De Kuip: 130 linkerbaan!

17.15 uur: Ik zit aan een lekker personeelsmaaltijdje in Brasserie De Kuip. Langzaam stromen de trainers van de CREW Academy binnen. Na het eten zorgen we dat alles klaar staat voor de training, want om 18:15 uur gaan we beginnen met de gele band training ‘Horecamedewerker’.

18.30 uur: De deelnemers beginnen aan de theorietoets. Ik ben blij dat we zijn overgestapt van schriftelijke toetsen naar het gebruik van Kahoot! Dit is een stuk leuker en interactiever! Ook neemt het een hoop spanning weg bij de deelnemers. De trainers staan helemaal klaar voor het praktijkgedeelte, zal iedereen goed beoordeeld worden en slagen??

21.30 uur: De training is afgelopen en de deelnemers hebben het pand inmiddels verlaten. Na een korte evaluatie met de trainers zit ook mijn werkdag erop. Ik loop richting de uitgang van het Maasgebouw, maak nog een kort praatje met de beveiliger en wens hem een fijne avond. Morgen weer een nieuwe dag!

Wil je op de hoogte blijven van CREW?

Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens en zullen deze niet aan derden verstrekken.

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp

CREW sollicitatie

CREW sollicitatie

CREW sollicitatie

offline