Een dag uit het leven van onze Projectleider Horeca Joy!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

16.00 uur: Mijn magnetron maakt herrie en dat betekent dat mijn bordje nasi klaar is!

Snel eet ik wat en ga ik me klaarmaken. Ik word namelijk om 17.00 in de Kuip verwacht, zodat ik de DJ uit Maastricht kan ontvangen die de muziek voor vanavond verzorgt.

Ik stap mijn auto in en rijd vanuit Breda richting onze mooie Kuip. Ik ben samen met de beveiligers als enige in het pand aanwezig aangezien veel collega’s zijn of haar kerst roes nog uitslapen. Ook zijn er minder partijen dan normaal. Het eerste uur van mijn dienst ben ik voornamelijk bezig met de laatste voorbereidingen om me vervolgens te verplaatsen naar de Boardroom. Alles is opgebouwd, het enige wat ik nog moet doen is mijn persoonlijke touch aan de zaal te geven. Ik zet wat spotjes op Feyenoord rood, steek de kaarsjes aan en kijk of er verder nog bijzonderheden zijn.

17:30 uur: De zaal staat er strak bij en ik ben klaar om de organisatie en gasten te ontvangen. Ondertussen komen mijn medewerkers voor vanavond binnen gelopen en geef ik ze een korte briefing. Er komen vanavond 80 gasten en er mag gedanst worden! Iedereen stationeert zich op zijn plek en we zijn er klaar voor! Gedurende de avond vloeien de drankjes rijkelijk, verwennen we onze gasten met allerlei hapjes en dansen we stiekem zelf ook een beetje mee.

Een dag als deze is maar een greep uit hoe het eruit kan zien als Projectleider Horeca bij Stadion Feijenoord. Soms heb ik kantoordagen van 09.00 uur tot 17.00 uur en op andere dagen sta ik, zoals bovenstaande partij een feestavond te draaien. En juist dat maakt het werk zo divers! Je weet nooit wat er kan gaan gebeuren. Hierin is het de kunst denk ik, om je eigen draai en routine te hebben. Als je dat doet, zorgt het ervoor dat je opdrachtgever tevreden en met een glimlach de deur uit gaat.

Naast de partijen werken wij als Projectleiders ook op de horeca locaties tijdens de thuiswedstrijden. Zelf ben ik verantwoordelijk voor de Boardroom. De Boardroom is een van de meest exclusieve ruimtes van het stadion. In deze ruimte dineren onze prominente gasten waaronder; het bestuur van Feyenoord, de bezoekende club, en Director Seathouders.

De spanning van een wedstrijddag is altijd door het gehele stadion te voelen. Met onze horeca afdeling spelen we stiekem ook een beetje onze eigen wedstrijd. Krijgen we alles op tijd af? Loopt het personeel wel door? Doen alle faciliteiten het? Dit zijn allemaal aspecten die bij de Projectleiders functie komen kijken.

Het leukste aan deze functie vind ik persoonlijk dat je met een jong team werkt. Veel medewerkers komen bij ons werken als eerste baantje. Het feit dat je deze medewerkers kan begeleiden en je kennis kan overdragen is een groot pluspunt. Mijn dag is geslaagd wanneer een partij of wedstrijd goed verlopen is en we met z’n alle (onder het genot van een drankje uiteraard) kunnen terugkijken op een geslaagde dag!

Het motto van Feyenoord en onze medewerkers blijft tenslotte: Hand in hand, kameraden!

Wil je op de hoogte blijven van CREW?

Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens en zullen deze niet aan derden verstrekken.

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp

CREW sollicitatie

CREW sollicitatie

CREW sollicitatie

offline