Een dag uit het leven van onze Projectleider horeca, Robin!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Er was eens… Tja, waar begin ik eigenlijk? Een kleine 7 jaar geleden solliciteerde ik bij een horeca-uitzendbureau, met als idee even een jaar flink bij te verdienen, alvorens ik aan een nieuwe studie zou starten. Niets was minder waar, de jaren verstreken terwijl ik van de ene opdracht, door vloog naar de volgende. Hierbij was er altijd één opdrachtgever, die er voor mij met kop en schouders bovenuit stak, namelijk “Stadion Feyenoord”.

Al in de eerste paar maanden als uitzendkracht kwam ik zo nu en dan bij De Kuip terecht. De events waren heel wisselend, van kleine, tot enorme joekels van partijen. De ene keer was er een congres gaande, waarvoor je helaas wel om 4:30 je bed uit moest, de andere keer was het een nachtfeest, waarbij je tot in de late uurtjes, of bedoel ik vroege? achter de biertap stond. 

Anyways… Al vanaf dag 1 had ik een zwak voor deze unieke locatie, de diverse partijen en de leuke, soms een beetje gekke collega’s. Hier moest en zou ik gaan werken! 4 jaar later ben ik, samen met 10 anderen van werkgever overgestapt, namelijk naar CREW Hospitality Services. Wij werden de 11 “grondleggers” genoemd, de start van iets moois. Dit was het moment dat ik zelfstandig partijen ging draaien, als Assistent Projectleider. Amper 1,5 jaar later kwam er een functie vrij, namelijk die van Projectleider horeca.

En hier sta ik dan, inmiddels 1,5 jaar werkzaam als Projectleider Horeca. Daar, waar ik 7 jaar geleden nooit dacht deze functie te mogen bekleden.

Feyenoord Kameraadjes 2019

5:00  Tu Tu Tu Tu… Oh god.. de wekker, goed. Mijn bed uit anders val ik weer in slaap!

De dag beginnen we traditioneel met een kop koffie, en een sigaretje buiten in de schuur. Brrr ’t is koud vandaag! Na de ochtendsigaret verkassen we naar de bank, vaak kijkend naar het RTL Ontbijtnieuws. Om dit tijdstip is er helaas niet veel meer dan TV Teleshopping. Even ontbijten, douchen, tas inpakken en gaan!

6:00  Chop Chop de auto in, gassen richting werk. Op mijn route naar het werk ontwijk ik vaak net de file, wat een heerlijk gevoel is dat!

6:20  Aangekomen op het werk, nog even een bak koffie én een sigaret samen met mijn 3 collega’s, gelukkig ben ik niet als enige geen ochtendmens haha!

6:30  Ik kruip achter mijn pc, print alle countdownlijsten uit, het Kameraadjes draaiboek, de personele uitschrijflijst, trek mijn Feyenoord vest aan en positioneer me bij de Algemene Dienst, waar mijn collega’s al koffie tappend op mij wachten.

7:00  We gaan van start, vandaag staan we met zijn 4en op de allroundfunctie, dat houdt in, héél véél leveringen, van koffiekannen naar punt 1, tot snacks op punt 23. Ik neem de countdownlijst nog even door met mijn collega’s, en we maken een taakverdeling, wie doet welke levering? De opstart van Kameraadjes is altijd erg hectisch en druk, veruit de meeste leveringen moeten ’s ochtends al staan.

9:00  Alle vroege leveringen zijn gedaan. Iedereen is voorzien van zijn/haar catering voor deze koude morgen. De meeste collega’s in het Maasgebouw komen nu ook binnen druppelen, tijd voor een praatje. Binnen kunnen ze nog hulp gebruiken met de laatste voorbereidingen vóór de grote verwachte drukte zo begint. Even helpen met het persen van de verse Jus ‘d Orange en het maken van bestekzakjes voor de Brasserie. Zijn de Ipods, en de geldzakjes opgehaald? We zijn open!

10:00 Terug naar buiten, we gaan de lunch voorbereiden. Volgens het countdownschema gaan we 412 lunchpaketten verzorgen. Sommige worden opgehaald, anderen moeten worden geleverd naar één van de vele locaties.

12:30 Alle lunch tasjes zijn de deur uit. Even zitten met mijn collega’s, tijd voor een broodje. Na het zitten gaan we direct weer langs bij alle locaties om de boel weer strak te trekken, en eventueel de koffie te verversen alvorens mijn collega Layla komt.

14:00 Daar komt Layla, zij zal de shift van mij overpakken voor alle late leveringen, en zal alle locaties weer netjes achter laten, eveneens de administratie van alle catering die gebracht is. Onder het genot van een bakkie doe ik de werkoverdracht, zodat Layla straks niet voor verassingen komt te staan.

14:30 Nog even computeren, alle belangrijke punten even overzichtelijk op rij zetten voor Layla, zodat zij dalijk een duidelijke evaluatie kan schrijven van Kameraadjes 2019!

15:00 Tot slot, even de mailbox.. wacht, even?! 32 mails… Schouders eronder en gaan! Verschillende mails gaan over aankomende events, de wedstrijden, bestellingen die ik gedaan heb, storingen die ik heb doorgegeven of over mijn afdeling “de Business Units”.

15:30 Ik print nog even de partijsheet uit, morgen staat er weer een event op de planning á 800 gasten, die vanavond zal worden klaar gezet door mijn collega’s in het Maasgebouw. Ik spit hem nog even snel door, kijken of er geen wijzigingen meer zijn ten opzichte van van de week. De laatste wensen betreft opbouw geef ik nog door aan mijn collega’s, en dan zit mijn dag er toch echt op!

16:00 Terwijl ik naar de auto loop kijk ik nog eens achterom, wat heb ik eigenlijk toch een mooie job.

Adem in..

 Adem uit..

 Adem in..

Adem Zuid..

Wil je op de hoogte blijven van CREW?

Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens en zullen deze niet aan derden verstrekken.

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp

CREW sollicitatie

CREW sollicitatie

CREW sollicitatie

offline