Een dag uit het leven van onze projectleider Max!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

MATCHDAY

06:30 uur: Feyenoord speelt vandaag een thuiswedstrijd tegen Vitesse. In mijn rol als projectleider/planner ben ik tijdens de thuiswedstrijden van Feyenoord aanwezig en zorg ik ervoor dat alles m.b.t. ons personeel gestroomlijnd verloopt. Ik verzorg de incheck, fungeer als vraagbaak en los alle voorkomende problemen rondom onze medewerkers op. Omdat ik een aantal jaar geleden het mooie Zuid-Holland heb ingewisseld voor het Brabantse land, moet ik een kleine 50 kilometer overbruggen om bij De Kuip te komen. Op wedstrijddagen is dit goed te doen, want er staat bijna geen file! Luisterend naar radio 538, ben ik er eigenlijk al zonder dat ik het door heb.

07:00 uur: Ik kom aan bij het mooiste stadion van ons kleine kikkerlandje; De Kuip!Meestal als ik aankom, zijn er enkel wat beveiligers die de parkeerplaats leeg houden. Het leuke van dat moment is dat je geen geluiden hoort, enkel wat wind en wat verkeer. Inmiddels ken ik de beveiligers en zij mij. We begroeten elkaar en wensen elkaar een prettige wedstijd. Daarna kies ik een kantoor waar het lekker rustig is en waar ik mijn voorbereidingen kan doen voor de wedstrijd. Dit doe ik uiteraard onder het genot van een lekker bakkie koffie!

07:30 uur: Vandaag hebben we 300 CREW’ers aan het werk. Op die aantallen zijn er altijd wel wat ziekmeldingen, zodra een ziekmelding binnenkomt verwerk ik die direct samen met mijn collega’s en zorgen we voor vervangers op de nodige locaties. Tevens zorgen we ervoor dat de leidinggevenden van De Kuip de meest recente namenlijsten ontvangen, zodat zij weten wie er wel en niet komt werken. Om de incheck zo efficiënt en snel mogelijk te laten verlopen, maak ik diverse namenlijsten en overzichten zodat het voor iedereen duidelijk is wie waar wordt verwacht.

08:00 uur: Je merkt dat het wat drukker wordt in het stadion. De medewerkers druppelen langzaam binnen en je voelt de spanning stijgen. Iedereen is druk bezig met maar één ding en dat is de wedstrijd! Persoonlijk vind ik het altijd mooi om te zien hoe iedereen er één groot succes van probeert te maken met elkaar.

09:00 uur: Ik loop naar de kleedkamer (beter bekend als ‘het kleedhok’) waar al het personeel zich meldt. Ik praat nog wat met mijn collega’s die zich daar hebben gemeld. Vanaf dat moment komen de medewerkers op verschillende tijdstippen binnen en voorzien wij ze van de juiste kleding.

10:00 uur: Paniek! De grote klap komt binnen! Er melden zich wel 75 medewerkers in een half uurtje tijd. Vanuit kantoor hebben we echter een goede taakverdeling, waardoor iedereen zijn of haar verantwoordelijkheden oppakt. Gezamenlijk zorgen we ervoor dat iedereen op tijd op locatie is. Het is altijd een uitdaging, maar we krijgen het iedere keer weer voor elkaar.

12:15 uur: De wedstrijd is zojuist begonnen. Het is tijd dat ik een ronde ga lopen bij de locaties waar personeel van CREW staat, om te kijken of alles naar wens verloopt. Zodra ik medewerkers zie, kijk ik ook of ze er representatief bijstaan en ik probeer ze soms ook wat extra te motiveren. Dit vind ik ook leuk, omdat ik zo meer binding krijg met onze toppers! Ook loop ik bij de teamleider van de horeca langs om te vragen hoe alles voor aanvang van de wedstrijd is verlopen. Ik noteer de punten die voor de volgende wedstrijd eventueel verbeterd moeten worden en schrijf de complimenten in hoofdletters op.

13:15 uur: Ik stap de auto weer in. Alles staat, alles draait en ik ben tevreden. Onderweg naar huis luister ik naar de radio, zodat ik de wedstrijd alsnog kan volgen. Dit is meestal nog spannender dan de wedstrijd live bekijken..! Als ik thuis ben is de wedstrijd precies afgelopen en zoals verwacht: 3 punten!

Wil je op de hoogte blijven van CREW?

Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens en zullen deze niet aan derden verstrekken.

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp

CREW sollicitatie

CREW sollicitatie

CREW sollicitatie

offline