Een dag uit het leven van onze reCREWter!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Om 08:00 uur gaat de wekker en na een aantal keer snoozen snel ik mijn bed uit om de douche in te springen. Mensen die mij kennen weten dat mijn ochtenden altijd chaotisch verlopen! Het Antiliaanse bloed in mij heeft altijd opstart problemen en dit zorgt dagelijks voor paniek en een race tegen de klok! Desalniettemin zijn dit ook de omstandigheden waaronder ik door de dag heen het beste functioneer!

08:40 uur: Het is lekker weer vandaag maar de keuze tussen sandalen of sneakers is in deze periode van het jaar door plotselinge bewolking, lastig te maken. Snel wurm ik mijzelf in een jeans, trek een blouse aan en haast me naar beneden voor een kop koffie. Ik geef vriendlief een vluchtige kus en schiet de auto in richting kantoor. Onderweg deun ik lekker mee met de radio en voordat ik het weet rij ik mijn auto een parkeervak in.

Om 09:00 uur stap ik binnen op kantoor en hoor mijn collega’s al druk vertellen over de weekendfeestjes, nieuwe netflix serie en de verplichte verjaardag van oma.

Ik start mijn werkdag met het wegwerken van mijn mailbox. De teller staat op 21 mails en het is altijd de uitdaging om voor 10:00 uur mijn persoonlijke mailbox weggewerkt te hebben. Vervolgens begin ik aan de gezamenlijke mailbox waar alle vragen omtrent sollicitaties binnenkomen. Ik verstuur uitnodigingen voor sollicitatiegesprekken, introductieavonden en werk alle overzichten en sheets bij.

Wekelijks organiseer ik groepssollicitaties waar kandidaten de gelegenheid krijgen om zichzelf te presenteren en meer informatie ontvangen m.b.t. ‘het werken bij CREW’. Zo ook vandaag! Ter voorbereiding op de sollicitatieavond neem ik alle sollicitaties door en print ik overzichten uit met de personalia van uitgenodigde kandidaten. Daarnaast stuur ik een herinnering naar de kandidaten die nog niet bevestigd hebben dat ze aanwezig zijn.

12:00 uur: De ochtend vliegt en mijn buik begint te knorren. Naast mijn buik is ook de koelkast leeg, waardoor de keuze tussen een vette hap halen of anno 2018, als fit girl een wandeling naar het winkelcentrum maken voor een gezondere optie, onderwerp van gesprek is.

Een gulden middenweg it is! – Een gezonde wandeling naar het winkelcentrum voor een vette hap!

Tijdens de lunch krijgen we van mijn collega Arlette, een vragenlijst – Module: Horecamedewerker, die gebruikt word voor de training van onze (uitzend)medewerkers. Aangezien ik mijn horecaervaring vooral aan de “andere” kant van de bar vergaard heb, ben ik niet geheel verrast door de uitslag..

De klok slaat 13:00 uur en ik rol mijn bureaustoel weer richting mijn laptop. Mijn to do list bestaat uit het creëren van content voor aankomende events/acties voor onze social media kanalen en het schrijven van een nieuwe stagevacature. Na het schrijven van de vacature schuif ik aan bij mijn collega Amy. Samen kijken we naar de vormgeving en maken we een visual op.

Per seizoen maak ik een tijdplanning voor werving/marketing activiteiten of events. Voor de maand mei staat het verspreiden van fietszadelhoesjes op de planning. Via internet heb ik 2500 fietszadelhoesjes laten bedrukken die we op drukbezochte (jongeren)locaties gaan verspreiden. To do: locaties in kaart brengen en een winactie in kaart brengen!

15:30 uur: De middag gaat snel en ik pak vlug mijn spullen in. Voordat ik naar De Kuip vertrek, maak ik een tussenstop bij één van onze samenwerkingspartners voor een evaluatie. We hebben onlangs een sportieve activiteit mogen organiseren op één van hun events. Na drie bakkies koffie en een agenda gevuld met leuke ideeën, events en afspraken vertrek ik richting De Kuip.

16:30 uur: Ik rij mijn bolide de vertrouwde parkeervakken van Feyenoord in, overhandig de kandidatenlijst aan de receptie en ga in de brasserie zitten om mijn mail te checken. Elke sollicitatieavond zorgen de mannen in de keuken voor een warme maaltijd en vandaag heb ik geluk! Een biefstukkie, gestoomde groenten en aardappels – it is!

Het is inmiddels 17:15 uur en ik verplaats mezelf naar het perscentrum om de laatste dingen nog klaar te zetten. Om 18:00 uur verwelkom ik alle kandidaten voor de groepssollicitatie. Voor vandaag heb ik 16 kandidaten uitgenodigd waarvan er 14 aanwezig zijn.

Wat leuk is, is dat elke groep, nieuwe kandidaten bevat maar dezelfde types. Een binkie, iemand die heel erg nerveus is, het modepoppetjes die nog niet eerder heeft gewerkt en de luidruchtig! Het mooiste is als halverwege de avond deze verschillende types een groep vormen en vol interesse en enthousiasme naar elkaar zitten te luisteren. Zo ook vanavond!

Om 20:15 uur zwaai ik iedereen uit en zit mijn werkdag erop!

Wil je op de hoogte blijven van CREW?

Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens en zullen deze niet aan derden verstrekken.

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp

CREW sollicitatie

CREW sollicitatie

CREW sollicitatie

offline