Houdoe en bedankt!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Tja.. ik moet toch érgens mijn Brabantse roots in kwijt.

Twee jaar geleden schudde ik de hand van Gert Verhoef en Bart Kuijpers. Ik had zojuist getekend voor mijn nieuwe functie binnen Stadion Feijenoord: Coördinator CREW. “Je zal wel hard moeten werken en het zal niet vanzelf gaan”, werd tegen mij gezegd. Als 23-jarige uit Brabant, dacht ik wel te weten wat hard werken was. Ik zag CREW dan ook als grote uitdaging die ik met 100% overtuiging, passie en daadkracht aan zou gaan.

Toen we startten met CREW, hadden we eigenlijk nog niets. We hadden een kale kantoorruimte, ongeveer 11 oproepkrachten en 3 medewerkers op kantoor. Ik had nooit gedacht dat die kale kantoorruimte een thuis zou worden, die 11 oproepkrachten een 500-koppige familie en die medewerkers op kantoor mijn vrienden. CREW, wat was je mooi!

Het feit dat Feyenoord in seizoen 2016-2017 landskampioen werd, is niemand in Nederland ontgaan. Feyenoord had na 18 jaar weer de schaal in handen en dat voelde…. O, wat voelde dat goed! Niet alleen bij Feyenoord en al haar supporters, maar ook bij ons. Voor CREW was 2016-2017 namelijk ook een jaar van enkel overwinningen. Wij ervaarden die schaal in dat jaar ook als ónze prijs en wat hadden we daar, zoals dat hoort in de topsport, keihard voor gevochten!

In het geboortejaar van CREW hebben Amy, Layla en ik groene sneeuw gezien. Die groene sneeuw heeft echter wel de basis voor CREW gelegd. In de eerste weken van CREW werkten wij zo een 60-70 uur per week om alles in goede banen te leiden. We kregen te maken met een plotselinge breuk met onze vaste leverancier en moesten daardoor wekelijks ca. 450 andere uitzendkrachten zien te regelen zónder planningsysteem. Dat konden we niet alleen, waardoor we de hulp van Faraaz al snel hadden ingeschakeld.

Deze eerste periode is en blijft onvergetelijk. Naast het feit dat we op kantoor 200% gaven om onszelf te bewijzen, kregen we ook enorm veel hulp en steun van de collega’s en teamleiders van Stadion Feijenoord. Dit gaf ons extra veel vertrouwen en kracht om door te gaan. Vanaf dat moment was het duidelijk: CREW is een geboren winnaar!     

Het eerste jaar hebben we goed weten te overbruggen. CREW schreef in het eerste jaar al zwarte cijfers en overtrof de verwachtingen van íedereen. Na een jaar was onze poule al groter dan 120 medewerkers en de eerste externe opdrachtgevers wisten we aan ons te binden. De energie die in CREW aanwezig was (en nog steeds is), is onbeschrijfelijk. Wij zagen iedere dag en iedere opdracht als een wedstrijd die we móesten winnen. Iedereen van het team liep over van passie en ambitie: Dat is de kracht van CREW!

In 2017 werd het team van CREW uitgebreid met een reCREWter en een HR-medewerker. Een logische keuze, gezien onze groei. In het werving- en selectieproces van deze functies was ik erg zenuwachtig. Ik maakte me geen zorgen over de sollicitanten qua kennis en ervaring, maar maakte me wel zorgen over wat dit zou betekenen voor het team op kantoor, de gestelde cultuur en de energie waar we allemaal zó verliefd op waren. Gelukkig bleek mijn zorg met de komst van Joanne en Jolien volkomen onterecht en vanaf dat moment waren we sterker dan ooit tevoren.

In 2018 hebben we ons team compleet gemaakt met de komst van Kimberly en Max. Een belangrijk doel voor mij als coördinator was om het team, dat eindelijk compleet was, optimaal te laten functioneren. Ik heb dan ook veel coaching gesprekken gevoerd met iedereen en ik heb geprobeerd om iedereen te laten groeien in zijn of haar functie. Naar mijn idee heb ik dit doel behaald en dat zorgt voor een dubbel gevoel. Wat ben ik trots op dit team, maar wat ga ik deze toppers missen…

Ik kijk met trots terug op de afgelopen twee jaar. CREW heeft een topsportprestatie geleverd. We zijn een uniek uitzendbureau geworden in Rotterdam met een poule die al vele malen groter is dan vooraf verwacht. We doen dingen op onze éigen manier en daar zijn we trots op. Met verbazing zie ik concullega’s, opdrachtgevers en interne collega’s kijken naar onze bedrijfsvoering, onze sfeer en onze daadkracht. En dat voelt… O, wat voelt dat goed!

Vanaf 1 november zal ik CREW blijven volgen en toejuichen vanaf de zijlijn. Ik wilde een nieuw bedrijf opzetten met een goede basis. Een bedrijf met een team dat enkel wilde winnen. En winnen, dat zit inmiddels in het DNA van CREW.

Het is voor mij dan ook tijd om aan een nieuwe wedstrijd te beginnen. Ik dank iedereen voor de fijne samenwerking en voor het vertrouwen in CREW. Ik dank de teamleiders voor het warme welkom in het team, de steun en de rugdekking die ik altijd vanuit hen heb gekregen. Ik dank Gert en Bart voor het vertrouwen dat zij in mij hadden en ik dank het team voor de ongelofelijk mooie tijd.

CREW, bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van CREW?

Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens en zullen deze niet aan derden verstrekken.

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp

CREW sollicitatie

CREW sollicitatie

CREW sollicitatie

offline