Werken bij CREW!

CREW'er word je zo!

In een jong #TEAM hard werken en veel lol maken?!
Aan de slag op de toffe festivals, tijdens (voetbal)events en op andere indrukwekkende horeca locaties? Meer leren over het horeca vak en je spaarrekening aanvullen?

Dat kan bij CREW!

HORECA

Mede door jouw vakmanschap creëer je een beleving voor de klant. Door de diverse soorten evenementen en gasten is iedere werkdag weer anders. De ene dag serveer je een chique lunch of diner uit, de volgende dag serveer je koffie en thee vanuit de koffiecorner en eind van de dag sta je achter de tap om biertjes te tappen!

HOSTESS

Als hostess maak jij het verschil! Door jouw gastvrijheid en charme voelen gasten zich direct op hun gemak. Jij bent het visitekaartje van CREW en de opdrachtgever.

PUBLIEKSCATERING

Krijg jij kippenvel als Feyenoord scoort? Werk je graag in een team en ben je stressbestendig? Als medewerker bij de publiekscatering zorg jij ervoor dat de supporters zo snel mogelijk van eten en drinken worden voorzien.

MUNTVERKOOP

Van een goeie zak friet tot het onmisbare biertje, het stadion heeft van alles te bieden maar zonder munten kom je nergens.. Zorg jij als medewerker muntverkoop ervoor dat onze supporters volop kunnen genieten van alles wat De Kuip te bieden heeft?

FESTIVALS

Achter de bar of in een foodtruck, zolang jij al zwaaiend met je heupen je werk kan doen heb jij het naar je zin!

KEUKEN

Als keukenhulp assisteer je je collega’s bij alle werkzaamheden in de keuken. Voor een berg afwas deins jij niet terug! Je bent de frituur de baas en verzorgt tevens op een creatieve manier alle lunchgerechten van onze kaart.

Wat vinden onze CREW'ers?

Werken bij CREW.
Dat is pas uniek!

Solliciteren

Nadat jij via onze sollicitatiebutton je sollicitatie heb ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een uitnodiging voor onze (groep)sollicitatieavond.
1

Kennismaking met CREW! 
Wat kan je verwachten?

Wij ontvangen jou en je (mogelijk) nieuwe collega’s in een toffe ruimte in het Feijenoord Stadion. Na een drankje krijg je de ruimte om jezelf op een informele manier voor te stellen aan onze reCREWter. Nadat je alle brandende vragen hebt gesteld waar je de dagen voor je sollicitatie over na hebt gedacht, neem je snel nog een kijkje in het mooie stadion waar jij met je rode Feyenoord hart warm van wordt. Met een berg aan informatie en enthousiasme ga je op huis aan!

2

Introductietraining

Tijdens onze introductietraining stomen wij je klaar voor jouw eerste werkdag! Je maakt op een informele manier kennis met je aanstaande collega’s, krijgt een rondleiding in De Kuip en leert de basistechnieken die nodig zijn in de horeca!
Tevens krijg je tijdens deze training de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze projectleiders, trainers en HR afdeling.

3

Eerste werkdag!

Super leuk dat je ons team komt versterken! Via de mail heb je alle informatie ontvangen om jouw eerste werkdag te rocken.  Zet hem op horecatijger ;-)!

4

Wil je meer weten over werken bij CREW?

Je kunt ons bereiken via:

work@crewpeople.nl 

Telefoon: 010-4929300 

Whatsapp: 06 82 80 79 40

SMG

Werken in de veiligheid? Kom werken bij SMG!
Security Management Group (SMG) is een veiligheidsorganisatie met verschillende soorten dienstverleningen. Het is een zusterorganisatie van CREW en vanzelfsprekend ook een samenwerkingspartner. Gastvrijheid past bij beide organisaties in onze visie en waar CREW zich voornamelijk focust op aar CREW zich voornamelijk focust op het hospitality gedeelte, ligt de focus van SMG op veiligheid. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Werken bij SMG betekent werken in bijzondere omstandigheden, bij voetbalwedstrijden en uiteenlopende evenementen. Maar SMG is ook te vinden op infrastructurele projecten of bouwlocaties. Bij SMG werken verkeersregelaars, (evenementen) beveiligers en voetbalstewards. Allemaal collega’s met ieder een eigen specialiteit. In de SMG Academy volgt iedere collega een bijbehorende cursus en / of training om uiteindelijk in het werkveld aan de slag te kunnen.

Benieuwd naar de opleidingsmogelijkheden of ga jij direct aan de slag in de wereld van veiligheid en service? Bekijk hier alle openstaande vacatures van SMG!

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp

CREW sollicitatie

CREW sollicitatie

CREW sollicitatie

offline

Neem contact op