Kom werken bij
CREW Hospitality.

Wij zijn op zoek naar jou!

Werken op de
leukste locaties.

Het mooiste stadion en grootste festivals

De leukste (bij)banen

Onze werkgebieden en mogelijkheden

De leukste locaties

Het mooiste stadion en grootste festivals

In zo’n hecht team voelt het bijna niet aan als werken.

Werken bij Crew is een ervaring die je een leven lang meeneemt. Van werken in de Kuip tot meedraaien achter de schermen bij de grootste festivals. Samen met leuke enthousiaste collega’s zorg je ervoor dat de evenementen van onze opdrachtgever een groot succes worden. En het betaalt nog lekker ook!

Ontdek Crew als werkgever

Welk talent je ook hebt, wij hebben een baan voor je.

Binnen Crew hebben we altijd een leuke en passende baan voor je. Van plannen en organiseren, tot het perfecte biertje tappen en alles daartussen. Kijk snel naar de mogelijkheden en solliciteer direct.

Horeca

Ben jij een echte horeca tijger en wil je werken in het mooiste stadion van Nederland? Dan is dit voor jou. Door de diversiteit aan events en gasten is elke werkdag anders. De ene dag serveer je een chique lunch of diner uit en de andere dag sta je biertjes te tappen!

Keuken

Als keukenhulp bij CREW assisteer je je collega’s bij alle voorkomende werkzaamheden in de keuken. Voor een berg afwas deins jij niet terug! Je bent de frituur de baas en verzorgt tevens op een creatieve manier alle lunchgerechten van onze kaart.

Hostesses

Als hostess maak jij het verschil! Door jouw gastvrijheid en charme voelen gasten zich direct op hun gemak. Jij bent het visitekaartje van CREW en de opdrachtgever waarvoor je aan de slag gaat.

Publiekscatering Food

Vind jij het leuk om hongerige supporters tijdens de wedstrijd te voorzien van een heerlijke zak patat of een lekker broodje hamburger? Dat is werken bij Publiekcatering Food je echt op het lijf geschreven.

Publiekscatering Drinks

Krijg extra energie als Feyenoord scoort? Ben je stressbestendig, snel en handig én vind je het leuk om samen met leuke collega’s biertjes te tappen en andere drankjes te verzorgen? Dan zoeken wij jou!

Runner / Algemene Dienst

Ben jij die Roadrunner? Houd je van hectiek en ben je graag in beweging, dan is werken als Runner / Algemene Dienst bij Crew een mooie optie!

Solliciteer vandaag en ga dit weekend al aan de slag!

Solliciteren

CREW Story’s Onze mensen aan het woord

Wij kunnen zelf wel roepen dat we de leukste werkgever van de regio Rotterdam zijn; Met de leukste functies op de leukste events en festivals. Maar onze eigen Crew Members kunnen het veel beter vertellen. Benieuwd naar hun ervaringen en verhalen? Klik op één van de foto’s en bekijk hun persoonlijke VLOG.

Bekijk alle story’s

Maak een duo date!

Solliciteer samen en ontvang een leuke bonus.

Plan jullie date

Neem contact
op met ons Team

Wil jij in een open gesprek kijken welke mogelijkheden er binnen Crew voor jou zijn. Neem dan snel contact op met één van onze recruiters.

Melisa Güler
Content Creator CREW

“Verbinding creëren door creativiteit”

Daphne Brugman
Recruiter CREW

“Hou je ogen op het doel”

Puck Boensma
Teamleider CREW

“Doe dingen waar je blij van wordt”

Melih Arslan
Projectleider / planner CREW

’’Groeien doe je samen’

Gwenny Voorburg
Projectleider / planner CREW

“be yourself’’