Solliciteren

Welk talent je ook hebt,
wij hebben een baan voor je.

Binnen Crew hebben we altijd een leuke en passende baan voor je. Van plannen en organiseren, tot het perfecte biertje tappen en alles daartussen. Kijk snel naar de mogelijkheden en solliciteer direct.

Solliciteren

Horeca

Ben jij een echte horeca tijger en wil je werken in het mooiste stadion van Nederland? Dan is dit voor jou. Door de diversiteit aan events en gasten is elke werkdag anders. De ene dag serveer je een chique lunch of diner uit en de andere dag sta je biertjes te tappen!

Keuken

Als keukenhulp bij CREW assisteer je je collega’s bij alle voorkomende werkzaamheden in de keuken. Voor een berg afwas deins jij niet terug! Je bent de frituur de baas en verzorgt tevens op een creatieve manier alle lunchgerechten van onze kaart.

Hostesses

Als hostess maak jij het verschil! Door jouw gastvrijheid en charme voelen gasten zich direct op hun gemak. Jij bent het visitekaartje van CREW en de opdrachtgever waarvoor je aan de slag gaat.

Publiekscatering Drinks

Krijg extra energie als Feyenoord scoort? Ben je stressbestendig, snel en handig én vind je het leuk om samen met leuke collega’s biertjes te tappen en andere drankjes te verzorgen? Dan zoeken wij jou!

Publiekscatering Food

Vind jij het leuk om hongerige supporters tijdens de wedstrijd te voorzien van een heerlijke zak patat of een lekker broodje hamburger? Dat is werken bij Publiekcatering Food je echt op het lijf geschreven.

Runner / Algemene Dienst

Voor de bikkels onder ons (hiervoor hoef je geen horeca ervaring te hebben). Wanneer je werkzaam bent voor de Algemene Dienst is het veelal de bedoeling dat je de opbouw voor de wedstrijden en evenementen verzorgt. Als runner ben je altijd bezig met het bijvullen van de (buiten)bars. Je zorgt dat de karren met de benodigde spullen naar de juiste counters worden gebracht en beheert daarbij ook een stukje voorraad.

Maak een duo date!

Solliciteer samen en ontvang een leuke bonus.

Solliciteren