Crew Story’s

Onze mensen aan het woord

Wij kunnen zelf wel roepen dat we de leukste werkgever van de regio Rotterdam zijn; Met de leukste functies op de leukste events en festivals. Maar onze eigen Crew Members kunnen het veel beter vertellen. Benieuwd naar hun ervaringen en verhalen? Klik op één van de foto’s en bekijk hun persoonlijke VLOG.

Shihab Taj
Horeca

“Hallo, ik ben Shihab. Ik werk nu al een paar jaar met veel plezier voor CREW. Tijdens de wedstrijden ben ik barhoofd. Ik zorg ervoor dat de bar er spik en span uit ziet. Als horecamedewerker voer je taken uit als barmedewerker of service medewerker. Het is belangrijk dat je dit met een grote glimlach kan doen. Kom jij ook bij ons werken?”

Ashantie Pieter
Brasserie/ Boardroom

“Hi, ik ben Ashantie. Ik werk nu een paar maanden bij CREW. Ik vind het super leuk om hier te werken geen dag of evenement is hetzelfde. Het leukste aan mijn werk vind ik dat ik de gasten met een goed gevoel de deur uit zie gaan. Ben jij iemand die ook de gasten op de eerste plaats zet? Solliciteer dan nu!”

Dhilan Ramadhin
Business Units

“Hoi, ik ben Dhilan. Ik werk nu al een paar jaar bij de Business units. Het is heel erg afwisselend werk en geen wedstrijd is hetzelfde. Tijdens de wedstrijd ben ik PC bediening. Ik zorg ervoor dat de dranken naar de units worden gebracht. Ik vind het niet erg om een stapje harder te zetten om uiteindelijk het beste resultaat te behalen. Wil jij ook werken op deze fantastische locatie? Join our CREW!”

Romy Tump
Exclusieve hostess

“Hi, ik ben Romy. Tijdens de wedstrijden sta ik te werken als exclusieve hostess. Je zorgt ervoor dat je de gasten ontvangt, te woord staan, informeren en begeleiden naar de juiste plek. Als exclusieve hostess staat gastvrijheid op nummer 1. Ik heb al jaren plezier in mijn werk, lijkt het jou ook leuk om hier te werken? Solliciteer dan nu!”

Ihsan Enes Sezgin
Algemene Dienst

“Hoi, ik ben Ihsan. Ik werk nu al jaren voor CREW. Sinds twee jaar zit in bij de algemene dienst. Ik doe dit met heel veel plezier. We hebben een super leuk team waar we elke week mee samen werken. Mijn taken zijn pakketjes ontvangen, spullen klaar zetten, spullen weg brengen en zorgen dat alles klaar staat voor een partij of afspraak.”

Femke Lenten
Publiekscatering

“Hi, ik ben Femke! Ik werk nu ongeveer een jaartje voor CREW. Ik ben begonnen als een horecamedewerker in de counters. Ik deed bijvoorbeeld barista, tappen of schenken. Later ben ik doorgegroeid naar counterchef. Als counterchef heb je meer verantwoordelijkheid, dit is een uitdaging maar vind ik super leuk! Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan in de publiekscatering? Wie weet zien we elkaar snel!”

Joshua Gomes
Van Beuningen en van Zandvlietzaal

“Hi, ik ben Joshua. Ik werk nu al een paar jaar bij CREW. Tijdens de wedstrijden ben ik achter de bar te vinden. Ik vind het belangrijk om met leuke en gezellige mensen te werken en de gasten tevreden te stellen. Het zijn twee super leuke zalen waar er verschillende functies zijn. Zo kan je hier achter de bar, barista of in de service werken. Wil jij hier ook staan? Solliciteer nu!”

Volg jij ons al?
#JoinourCREW

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste CREW nieuws? Volg ons dan op één van onze Social Media kanalen.

      

4 juli 2024

Externe Opdrachtgever ‘T Manneke – CREW Story

4 juli 2024

Seizoen 24/25

2 april 2024

Lancering van Het Horeca Handboek