Het Team

Marcel Koelewijn

Directeur CREW

”Met elkaar en voor elkaar”

Mijn naam is Marcel Koelewijn, Directeur van CREW Hospitalty Services. Ik ben 52 jaar oud, een enorme liefhebber van het bourgondische leven, op stap gaan met mijn vrouw en dochters, gezelligheid en uiteraard ook gek op mijn cluppie Feyenoord.

Na een mooie loopbaan in de commercie en het runnen van mijn eigen restaurant ben ik na de verkoop van mijn restaurant, een aantal jaren geleden begonnen bij Stadion Feijenoord. Zoals je eerder las is mijn motto, met elkaar voor elkaar en zo werken wij ook binnen het supergezellige team Crew van Hospitality Services.

Puck Boensma

Teamleider CREW

“Doe de dingen waar je blij van wordt”

Na mijn opleiding Event- en Hotelmanagement ben ik na mijn eindstage blijven hangen bij de mooiste voetbalclub van Nederland. In de afgelopen 8 jaar heb ik diverse functies gehad binnen de stadion Feijenoord organisatie. Toen in 2016 CREW werd opgericht ben ik begonnen als Hostess /gastvrouw en nu al geruime tijd teamleider van een super gezellig klein en hecht team.

Melih Arslan

Projectleider / Planner CREW

“Groeien doe je samen”

Tijdens mijn studie ben ik werkzaam geweest bij CREW, omdat dit goed viel te combineren en het heel leuk, gezellig en vooral ook erg leerzaam was. Na het afronden van mijn zorgopleiding ben ik gaan werken in de ouderenzorg, maar toch bleef ik daarnaast werken bij de thuiswedstrijden van Feyenoord.

Na een lange tijd in de zorg gewerkt te hebben, heb ik ervoor gekozen om volledig aan de slag te gaan bij Stadion Feijenoord als Projectleider Horeca. Als projectleider Horeca heb ik veel mogen samenwerken met het team van CREW en vooral ook veel samen gewerkt met de CREW’ers.
Na veel ervaring in de praktijk te hebben opgedaan, heb ik de overstap gemaakt naar het hechte team van CREW.

Zoals mij motto ‘’groeien doe je samen’’ al aangeeft ben ik ervan overtuigd dat wij met zijn allen iets moois kunnen bereiken.

Gwenny Voorburg

Projectleider / Planner CREW

“Be yourself”

Mijn naam is Gwenny Voorburg. Na mijn opleiding Mediamanagement op het Grafisch Lyceum Rotterdam ben ik bij Sport 2000 begonnen als medewerker marketing en ik combineerde deze baan met een baan bij stadion Feijenoord als Gastvrouw tijdens de wedstrijden. Dit heb ik 3 jaar gedaan en toen de overstap gemaakt naar CREW Hospitality Services waar ik nu een Fulltime functie heb als Projectleider / planner. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om er op uit te gaan en leuke dingen te doen. Ik vind het belangrijk om elke dag met plezier naar werk te gaan en dat heb ik gevonden bij CREW!

Daphne Brugman

Recruiter CREW

“Hou je ogen op het doel”

Mijn naam is Daphne Brugman. Na mijn studie bij Schoevers ben ik gaan werken in de secretariële branche. Na een leerzame periode was het tijd voor vernieuwing. Ik vind het ontzettend leuk om met mensen in contact te zijn en dit heb ik gevonden bij CREW. In mijn functie als recruiter ben ik verantwoordelijk voor het aannemen van geschikt personeel voor de leukste evenementen en festivals. Ik ben iemand die het allerbeste uit het leven haalt en zoals mijn motto al zegt, ‘hou je ogen op het doel’, ook als het even tegenzit!

Melisa Güler

Content Creator CREW

“Verbinding creëren door creativiteit”

Mijn naam is Melisa Güler. Tijdens mijn studie Creative Business aan de Hogeschool liep ik stage bij CREW, waar ik na mijn stage ben blijven werken als onder andere content creator. Daarnaast ben ik Assistent Projectleider tijdens de wedstrijden van Feyenoord en werk ik ook op andere leuke evenementen in De Kuip!