Het Team

Marcel Koelewijn

Directeur CREW

”Met elkaar en voor elkaar”

Mijn naam is Marcel Koelewijn, Directeur van CREW Hospitalty Services. Ik ben 52 jaar oud, een enorme liefhebber van het bourgondische leven, op stap gaan met mijn vrouw en dochters, gezelligheid en uiteraard ook gek op mijn cluppie Feyenoord.

Na een mooie loopbaan in de commercie en het runnen van mijn eigen restaurant ben ik na de verkoop van mijn restaurant, een aantal jaren geleden begonnen bij Stadion Feijenoord. Zoals je eerder las is mijn motto, met elkaar voor elkaar en zo werken wij ook binnen het supergezellige team Crew van Hospitality Services.

Puck Boensma

Teamleider CREW

“Doe de dingen waar je blij van wordt”

Na mijn opleiding Event- en Hotelmanagement ben ik na mijn eindstage blijven hangen bij de mooiste voetbalclub van Nederland. In de afgelopen 8 jaar heb ik diverse functies gehad binnen de stadion Feijenoord organisatie. Toen in 2016 CREW werd opgericht ben ik begonnen als Hostess /gastvrouw en nu al geruime tijd teamleider van een super gezellig klein en hecht team.

Siem Beerents

Projectleider / Planner CREW

“De gelukkigste mensen hebben niet het beste van alles. Maar zij maken van alles het beste.”

Na mijn studie Internationaal Hotel en Hospitality management ben ik werkzaam geweest als Planner bij Pelican Rouge en heb ik gewerkt als F&B Manager bij het Postiljon hotel in Dordrecht. Sinds februari 2022 maak ik deel uit van het toffe team van CREW als Projectleider / Planner. Ga graag een hapje en drankje doen en in mijn vrije tijd reis en duik ik graag. Ik kan er van genieten als uitdagingen lukken en met succes afgerond worden.

Gwenny Voorburg

Projectleider / Planner CREW

“Be yourself”

Mijn naam is Gwenny Voorburg. Na mijn opleiding Mediamanagement op het Grafisch Lyceum Rotterdam ben ik bij Sport 2000 begonnen als medewerker marketing en ik combineerde deze baan met een baan bij stadion Feijenoord als Gastvrouw tijdens de wedstrijden. Dit heb ik 3 jaar gedaan en toen de overstap gemaakt naar CREW Hospitality Services waar ik nu een Fulltime functie heb als Projectleider / planner. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om er op uit te gaan en leuke dingen te doen. Ik vind het belangrijk om elke dag met plezier naar werk te gaan en dat heb ik gevonden bij CREW!