Over CREW

Geschiedenis

Hospitality
met ballen.

CREW Hospitality Service is opgericht in 2016 als dochteronderneming van Stadion Feijenoord. Sinds de oprichting levert Crew kwalitatief personeel voor evenementen en festivals in en buiten de regio Rotterdam. Elke vorm van Hospitality die u nodig heeft, van 10 tot 100.000 gasten of bezoekers. Wij staan voor u klaar.

Heden

Altijd de beste crew voor uw event

Crew levert enthousiaste krachten die uw feest of event een groot succes maken. Van vriendelijke hostesses of barpersoneel tot de complete invulling van een festival. Door een unieke combinatie van ervaring, jeugdig enthousiasme en ouderwets hard werken, voegt onze Crew altijd iets extra’s toe aan uw event. Waar uw wensen ook liggen, wij vullen het met zorg en tot in het kleinste detail voor u in.

Dochter
van Stadion
Feijenoord

Als dochteronderneming van Stadion Feijenoord (en met de Kuip als thuisbasis) dragen wij zorg voor het flexibele horecapersoneel en beschikken wij over een unieke opleidingsplaats waar professionals onze CREW wegwijs maken en trainen op het gebied van gastvrijheid, service en presentatie.