Referenties

Tevreden opdrachtgevers

Sinds 2016 levert Crew kwalitatief personeel voor evenementen en festivals in en buiten de regio Rotterdam. Dit doen we naar tevredenheid van onze opdrachtgevers, op deze pagina vindt u een greep uit een aantal tevreden opdrachtgevers.

24/7

Branche
Horeca | Hospitality

Quote
‘’Wij zijn trots op ons partnership met CREW. CREW is een professionele en betrouwbare Horeca partij waar onze medewerkers met veel plezier bij werken.’’

Euromast Horeca

Branche
Horeca

Quote
’Heel fijn samenwerken met CREW: een specialist binnen de hospitality branche, CREW is bereid net even dat stapje extra te doen en is oplossingsgericht.

Number 1 Catering

Branche
Catering

Quote
Bij het ontstaan van CREW People in 2016, startte ook de samenwerking met Number 1. Als cateraar zijn wij altijd op zoek naar partnerships, in CREW People hebben wij dat zeker gevonden. We zien CREW People als een zeer gedreven en betrouwbare club mensen. Ze zijn altijd bereid om mee te denken en ons te ontzorgen waar mogelijk. CREW People voorziet ons niet alleen van enthousiaste medewerkers in de Kuip, maar ook tijdens vele andere festivals en evenementen in het hele land.

Mise en Place

Branche
Horeca

Quote
CREW: frisse jongen ondernemende mensen die er een leuke werkplek van maken voor onze medewerkers.

Staffyou

Branche
Horeca

Quote
CREW is een betrouwbare partner. We werken altijd met veel plezier samen, het is een leuk en jong team.